Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

De bekentenissen van Frannie Langton

De bekentenissen van Frannie Langton - Sara  Collins - ISBN: 9789048843602
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (02-04-2019)
Genre: Literaire thriller
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Londen, 1826. Frannie Langton is geen alledaagse vrouw: ze is jong, heeft een opleiding gehad en staat terecht voor een afschuwelijke dubbele moord. Maar ze is ook zwart.

De rechtbank en de kranten zijn in alle staten. Wie is deze voormalige slavin - inmiddels vrije vrouw - die helemaal vanuit de kolonie Jamaica naar het Engelse moederland gekomen is om haar werkgevers in hun bed op vreselijke wijze te vermoorden? Ze was bedoeld als een geschenk maar bleek hun ondergang. De getuigenverklaringen zijn schokkend: ze is een verleidster, een heks en een meesterlijke manipulator. Maar Frannie heeft en ander verhaal te vertellen en zal dat koste wat kost doen, ook als anderen haar liever de mond snoeren.

Sara Collins neemt de lezer mee naar beide kanten van de Atlantische Oceaan en langs de duisterste bladzijden van onze geschiedenis. Het schetst een indringend beeld van hoe ras, klasse en onderdrukking het slechtste in mensen naar boven brengt terwijl het voor anderen een innerlijke kracht aanwakkert. Bovenal is het een verhaal over een meisje dat in de verkeerde tijd op de verkeerde plaats geboren is. Een meisje dat zowel slachtoffer als dader is in een wereld die haar het liefste ten onder ziet gaan.

Details

Titel: De bekentenissen van Frannie Langton
auteur: Sara Collins
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 366
Uitgever: Hollands Diep
Publicatiedatum: 2019-04-02
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789048843602
Intern nummer: 44193348