Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Bezwering

Bezwering - Sharon  Bolton - ISBN: 9789044962017
Prijs: € 7,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (01-03-2009)
Genre: Literaire thriller
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In de anders zo rustige woonplaats van Clara Benning gebeuren vreemde dingen. Op onverklaarbare wijze zijn groepen grasadders enkele huizen binnengedrongen. Hoewel de dieren onschadelijk zijn, vallen er toch al snel enkele slachtoffers. De twijfel en paniek slaat toe?

Als dierenarts is Clara de aangewezen persoon om de huizen van de slangen te ontdoen en het mysterie van de plaag op te lossen. Op een nacht wordt ze in haar huis aangevallen door een man wiens handen slijmerig aanvoelen. Ze denkt hem te herkennen als Walter Witcher. Maar die man was toch overleden? Bij een bezoek aan zijn vervallen en leegstaande familiehuis lijkt het alsof er toch nog iemand woont.

Intussen keert de gemeenschap zich tegen Clara. Door de dood van een oude vrouw die zij voor het laatst gezien heeft, wordt ze opeens zelf een verdachte. Dan komt ze erachter dat de gebeurtenissen in het dorp te maken moeten hebben met een vreselijke gebeurtenis van 50 jaar geleden. Een bizar ritueel, waar Clara nu zelf het slachtoffer van dreigt te worden.

Details

Titel: Bezwering
auteur: Sharon Bolton
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 364
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum: 2009-03-01
NUR: Literaire thriller
ISBN/ISBN13: 9789044962017
Intern nummer: 13257084