Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Paradijs bij het dashboardlicht

Het leven van Jan de Vries (1966 – )

Paradijs bij het dashboardlicht - Robert van Eijden - ISBN: 9789038804507
Prijs: € 11,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (17-04-2018)
Genre: Literaire roman, novelle
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het leven van IT'er, bruilofts-dj en mensenmens Jan de Vries is als een plaat waarvan de naald op kant twee is blijven hangen. Zijn bestaan is dat van een robot: werken, eten, netflixen, slapen, elke maand een dj-klus en eens in de zes weken agendaseks met zijn vriendin Nathalie.
Maar dan krijgt hij een idee om zijn midlifecrisis te bestrijden: een dansavond voor 45-plussers organiseren. En dat terwijl hij bijna al zijn energie nodig heeft op de zaak, waar een 21-jarige stagiair beslist over het voortbestaan van zijn baan. Intussen probeert Jans dj-partner Chris een roman te schrijven die alle andere romans overbodig maakt en smoort Nathalie haar existentiële problemen in een cocktail van gin-tonics, nachtelijke fietstochten in badjas en Volkskrant Magazine-interviews met depressieve actrices.

Paradijs bij het dashboardlicht - Het leven van Jan de Vries (1966 - ) is een being of age-roman vol popnostalgie over de eeuwige vraag: is dit alles? Het werk van Meat Loaf, de Wachowski’s en Jean-Paul Sartre wordt verweven tot een goddelijke komedie die ook geschreven had kunnen worden door John Lanting. Humor was nog nooit zo treurig!


‘Laten we Robert van Eijden op onze blote knieën danken voor zijn tweede roman: een ouderwets-hilarische hedendaagse zedenschets. Smullen, dit boek!’ -- Ronald Giphart

Details

Titel: Paradijs bij het dashboardlicht
auteur: Robert van Eijden
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 217
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
Publicatiedatum: 2018-04-17
NUR: Literaire roman, novelle
ISBN/ISBN13: 9789038804507
Intern nummer: 41937709