Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Hou me vast zoals ik was

Vooraankondiging
Hou me vast zoals ik was - Gaby  Rasters - ISBN: 9789402313406
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (10-09-2019)
Genre: Literaire roman, novelle
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Gebaseerd op ware gebeurtenissen in het leven van de auteur

Een confronterende statistiek: een op de zeven vrouwen krijgt borstkanker

De vrolijke Jasmijn staat midden in het leven, net als haar zes vriendinnen. Ze delen lief, leed en de grote vragen met elkaar. Carrière, mannen, kinderwens: alles kan besproken worden bij een lekker taartje of een groot glas witte wijn. Geen van hen wil echt volwassen worden, maar als Jasmijn slecht nieuws krijgt, komt alles in een heel ander licht te staan: ze heeft borstkanker.

Na een borstamputatie en chemo probeert Jasmijn het leven weer op te pakken, maar haar oude energie lijkt ze maar niet terug te vinden. Gelukkig heeft ze veel steun aan haar vriendinnen, die ze via appjes op de hoogte houdt, met wie ze taartjes eet wanneer de controles goed zijn, en die de bruiloft met haar geliefde Ralf tot een extra bijzondere, intense dag maken. Maar net als ze zich veilig begint te wanen, vier jaar na de eerste diagnose, ontploft er een bom in haar leven. Ze is opnieuw ziek, en dit keer is er weinig reden tot optimisme.

Gaby Rasters heeft het leven van haar recent overleden vriendin als leidraad genomen voor het schrijven van dit boek. Zo is dit een zeer persoonlijke roman geworden die geen lezer onberoerd zal laten.


De pers over de boeken van Gaby Rasters

‘Een boek dat niet mag ontbreken in de kast van een feelgoodliefhebber.’ Hebban.nl

‘Rasters combineert haar kenmerkende humor en lichtheid met een diepere laag waar je stil van wordt.’ Mustreadsornot.com

‘In Gaby’s boeken zit een boodschap van hoop: te midden van al die chaos ontstaan banden voor het leven. Een prachtige gedachte.’ Boekiewoogie.nl

Details

Titel: Hou me vast zoals ik was
auteur: Gaby Rasters
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: BOEKERIJ
Publicatiedatum: 2019-09-10
NUR: Literaire roman, novelle
ISBN/ISBN13: 9789402313406
Intern nummer: 44597036