Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Op zoek naar mijn Frankrijk

Een persoonlijk portret van een prachtig land vol tegenstellingen

Op zoek naar mijn Frankrijk - Wilfred de Bruijn - ISBN: 9789402308976
Prijs: € 12,99
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.   (Hoe werkt dit?)
Mediatype: E-book (12-09-2017)
Genre: Literaire non-fictie
Add to cart

Beschrijving

De Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn ontrafelt de ziel van Frankrijk en ontdekt achter de clichés een intrigerend land vol tegenstellingen


Een scherpe en humoristische blik op het échte Frankrijk
Met zijn scherpe blik en humor schrijft de Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn over het land waar hij steeds meer van houdt: Frankrijk. Het staat elk jaar weer met stip op nummer één op het lijstje van populaire vakantielanden. Zon, rust, prachtig landschap, lekker eten, wijn – het bourgondische leven trekt. Maar klopt dit beeld van ons droomland Frankrijk wel? Wat weten we eigenlijk echt van Frankrijk?

Frankrijk en de rest van de wereld maakten kennis met De Bruijn toen hij een foto van zijn gemolesteerde gezicht op Facebook had gezet nadat hij en zijn vriend op straat waren mishandeld. In de media-optredens die volgden, viel hij op door zijn welbespraaktheid, humor, zelfrelativering en grote kennis van Frankrijk.

In Op zoek naar mijn Frankrijk neemt De Bruijn ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades. Hij ontrafelt naar aanleiding van zijn ervaringen en zijn verbazing over de gewoontes en mores in Frankrijk de ziel van het land. Maar ook nadat hij achter de voordeur heeft gekeken, neemt zijn liefde voor Frankrijk alleen maar toe.

Details

Titel: Op zoek naar mijn Frankrijk
auteur: Wilfred de Bruijn
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 184
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Publicatiedatum: 2017-09-12
NUR: Literaire non-fictie
ISBN/ISBN13: 9789402308976
Intern nummer: 38630787