Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Het Teken van de Duistere God

Het Teken van de Duistere God - Markus  Heitz - ISBN: 9789024568062
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (30-01-2015)
Genre: Fantasy
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering aan de eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de hele wereld.

De voorspelling dat Lodrik een belangrijke rol zal spelen bij de terugkeer van de Donkere Tijd lijkt meer dan ooit waarheid te worden. Onder invloed van valse vrienden en onbetrouwbare adviseurs wankelt Lodrik onder de druk die van alle kanten op hem wordt uitgeoefend. Maar zo snel geven Lodriks veteranen de strijd niet op, en gelukkig neemt ook in de vrije landen het verzet tegen de demonische macht toe. Op de Vlakte van Telmaran maakt het leger van Lodrik zich op voor een beslissende strijd...

Markus Heitz is onbetwist de populairste Europese fantasy-auteur van deze tijd. Van zijn boeken – onder meer De Dwergen – werden in Europa meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

Details

Titel: Het Teken van de Duistere God
auteur: Markus Heitz
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 464
Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy
Publicatiedatum: 2015-01-30
NUR: Fantasy
ISBN/ISBN13: 9789024568062
Intern nummer: 29764831