Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Duistere paden

Duistere paden - Markus  Heitz - ISBN: 9789024568031
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (17-12-2014)
Genre: Fantasy
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Duistere Paden is het derde deel van Markus Heitz Dwergen-boeken dat is geschreven vanuit het perspectief van hun ergste vijand. De duistere, genadeloze alfen vertellen voor het eerst hun kant van het verhaal. Van de vijf boeken van Legenden van de Alfen werden in Europa bijna een miljoen exemplaren verkocht.

In een ver en vergeten koninkrijk, ver buiten de grenzen van het Veilige Land, hebben de overlevenden van een onbekende ziekte zich teruggetrokken onder leiding van Caphalors vriend, de alf Aïsolon. Afgesneden van de buitenwereld door een driehonderd meter hoge wal, wachten de alfen op de oproep van hun volk om terug te keren naar huis, terug naar het Veilige Land voor de laatste, allesbepalende slag.
Ondertussen wordt de alfendrieling Sisaroth, Tirîgon en Firûsha beschuldigd van moord en verbannen naar een ondergrondse stad vol angstaanjagende wezens. Daar ontmoet Sisaroth de dwerg Tungdil, opgesloten in het donkerste deel van de Zwarte Kloof. Hun ontmoeting zal het lot van de dwergen én alfen voor altijd veranderen...

Details

Titel: Duistere paden
auteur: Markus Heitz
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 502
Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy
Publicatiedatum: 2014-12-17
NUR: Fantasy
ISBN/ISBN13: 9789024568031
Intern nummer: 29646265