Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Steeds leuker

Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven

Vooraankondiging
Steeds leuker - Jelle  Hermus - ISBN: 9789021574417
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (05-11-2019)
Genre: Psychologie
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De voordelen zonder de nadelen

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je - door het zetten van de juiste kleine stappen - je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.

Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. 'Steeds leuker' is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl - waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken.

Anderen over soChicken

'Een positief online platform over het leuker maken van je leven.' - FLOW MAGAZINE

'Op soChicken.nl draait het om een 'simpel maar geweldig leven.' - TROUW

Details

Titel: Steeds leuker
auteur: Jelle Hermus
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Publicatiedatum: 2019-11-05
NUR: Psychologie
ISBN/ISBN13: 9789021574417
Intern nummer: 45019026