Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Leven met wind mee

Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd

Leven met wind mee - Jelle  Hermus - ISBN: 9789021572666
Prijs: € 12,99
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.   (Hoe werkt dit?)
Mediatype: E-book (11-06-2019)
Genre: Psychologie
Add to cart

Beschrijving

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In ‘Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert.
Na zijn succesvolle debuut ‘Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.
Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.
Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Details

Titel: Leven met wind mee
auteur: Jelle Hermus
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 167
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Publicatiedatum: 2019-06-11
NUR: Psychologie
ISBN/ISBN13: 9789021572666
Intern nummer: 44632830