Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Een tuin vol vogels

met tips van Nico Haan

Een tuin vol vogels - Monica  Wesseling - ISBN: 9789052107547
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (31-10-2009)
Genre: Vogels
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een tuin vol vogels, bloemen en planten, een gazon en een gezellig zitje bij de waterpartij, het klinkt als een ideale tuin. Maar deze komt pas écht tot leven als er ook dieren in voorkomen zoals hommels, kikkers, vlinders en natuurlijk: vogels!
Vogels zijn belangrijk voor mensen, onderzoek geeft aan dat ruim 92% intens geniet van deze dieren, vooral van soorten rondom het eigen huis.
Een tuin vol vogels sluit hier perfect op aan. Aan de hand van talrijke tuintips en aanstekelijk vertelde karakteristieken van vogels, krijgt u praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën om uw tuin vogelrijker te maken. Tips over vogels kijken en fotograferen zijn ook opgenomen, alsmede portretten van de negentien meest voorkomende tuinvogels.
Monica Wesseling is een gedreven en ervaren natuurjournaliste. Ze schrijft onder meer in Vogels en Grasduinen en heeft verscheidene boeken op haar naam staan.
Nico de Haan is Nederlands bekendste vogelkenner. Hij schreef talrijke vogelboeken en doet regelmatig televisiewerk. Hij is een van de presentatoren van de gelijknamige Teleac-serie.

Details

Titel: Een tuin vol vogels
auteur: Monica Wesseling
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Tirion Natuur
Publicatiedatum: 2009-10-31
NUR: Vogels
ISBN/ISBN13: 9789052107547
Intern nummer: 13259100