Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Dit is de hond

Dit is de hond - John  Bradshaw - ISBN: 9789046812532
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (04-03-2013)
Genre: Huisdieren
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een eeuw geleden nog moesten de meeste honden werken voor de kost en werden ze gefokt op gezondheid, kracht en aanhankelijkheid. Tegenwoordig wordt er door fokkers meer gelet op uiterlijke kenmerken dan op gezondheid of geschiktheid als huisdier. Bovendien behandelen we honden te vaak als wolven of als harige mensjes.

In Dit is de hond ontmaskert John Bradshaw, expert op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn, een groot aantal populaire ideeën over de aard van de hond, zoals de gedachte dat honden willen domineren. Bradshaw maakt duidelijk dat honden absoluut geen gedomesticeerde wolven zijn die willen domineren, maar unieke dieren met een uiterst sociaal gedrag, die het vermogen hebben om harmonisch samen te leven met andere soorten, in het bijzonder de mens. Bradshaw geeft ook belangrijke informatie over de anatomische en psychologische eigenschappen van de hond, aan de hand waarvan je het welzijn van je hond kunt verbeteren.

In Dit is de hond laat Bradshaw helder en overtuigend zien hoe je je kennis van je hond kunt vergroten en hoe je nog beter met hem kunt omgaan.

Details

Titel: Dit is de hond
auteur: John Bradshaw
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum: 2013-03-04
NUR: Huisdieren
ISBN/ISBN13: 9789046812532
Intern nummer: 24268633