Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

De wereld van de hond

wat honden zien, ruiken en weten

De wereld van de hond - Alexandra  Horowitz - ISBN: 9789460034381
Prijs: € 9,99
Levertijd: Direct. E-book, digitale levering, ePub.   (Hoe werkt dit?)
Mediatype: E-book (25-01-2012)
Genre: Huisdieren
Extra:
Add to cart

Beschrijving

Wat weten honden eigenlijk? Hoe denken ze? Hoe ervaren ze hun dagelijkse wereld, elkaar en dat andere eigenzinnige dier, de mens?

Dit boek geeft een frisse en unieke kijk op de wereld van honden, vanuit het oogpunt van de hond. In heldere taal maakt de lezer kennis met de vermogens van honden en krijgt een beeld van hoe het zou kunnen zijn om een hond te zijn.

Hoe is het om niet alleen elk etensrestje in huis te kunnen ruiken, maar ook het verdriet van mensen of zelfs het verstrijken van de tijd? Waarom kan een piepklein hondje zo fijn spelen met een grote Deense dog? Waarom moet een hond een man op een fiets wel achterna zitten? Kortom, hoe is het voor een hond om te leven op een halve meter boven de grond, terwijl hij al de geuren van het trottoir opsnuift en tegen onze enkels en knieën aankijkt?

Alexandra Horowitz verklaart al deze zaken en nog veel meer. Hoewel haar boek geen formele trainingsgids is, biedt het wel praktische handvatten voor hondenliefhebbers die graag willen weten waarom hun honden doen wat ze doen.

Details

Titel: De wereld van de hond
auteur: Alexandra Horowitz
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: Heruitgave
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Publicatiedatum: 2012-01-25
NUR: Huisdieren
ISBN/ISBN13: 9789460034381
Intern nummer: 20561289