Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Vader op komst

Wat je als moderne vader kunt verwachten (en doen!)

Vader op komst - Willem  Bisseling - ISBN: 9789402313505
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (06-06-2019)
Genre: Non-fictie vrije tijd/algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Van zwangerschapsyoga tot inentingen, kleding, de bevalling, geboortekaartjes en het consultatiebureau, een actueel en praktisch alternatief voor Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Alles wat je als moderne vader wilt weten staat in dit leuke en praktische boek. Want waar loop je tijdens (en vlak na) de zwangerschap allemaal tegenaan? Wat is een bevalplan precies en wat moet je allemaal kopen bijvoorbeeld? Vader op komst staat boordevol handige tips, checklists en grappige verhalen speciaal voor aanstaande vaders. De meeste informatie is nog altijd vrijwel uitsluitend op de moeder gericht. Dit boek is er uitdrukkelijk voor de vaders die goed geïnformeerd willen zijn tijdens die eerste periode.

Er zijn steeds meer gezinnen die de zorg voor hun kinderen gelijk willen verdelen. Het percentage jonge vaders dat ouderschapsverlof opneemt en thuisblijft om voor de kinderen te zorgen is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Wil jij het ook gewoon samendoen? Dit is de ultieme voorbereiding op het moderne vaderschap. Vader zijn gaat na dit boek (bijna) vanzelf!


Over Vader op komst

‘Wat een verademing! Eindelijk een boek waarin aanstaande vaders op een eerlijke en gelijkwaardige manier worden voorbereid op de komst van hun kind. Niet flauw en cliché, maar geestig en oprecht. Een must read voor moderne vaders (en moeders)!’ Isa Hoes

Details

Titel: Vader op komst
auteur: Willem Bisseling
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 227
Uitgever: BOEKERIJ
Publicatiedatum: 2019-06-06
NUR: Non-fictie vrije tijd/algemeen
ISBN/ISBN13: 9789402313505
Intern nummer: 44597010