Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Zwem.

Techniek, tips en trainingsschema's voor zwemmers en triatleten

Vooraankondiging
Zwem. - Suzanne  Brummel - ISBN: 9789000368686
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (16-06-2020)
Genre: Lifestyle algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Zwemmen is het nieuwe hardlopen! 

Door de bewezen gezondheidseffecten en de opkomst van de triatlon sport wordt zwemmen steeds populairder. Van Suzanne Brummel, voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen en succesvol sportblogger, verschijnt het boek Zwem. Of je nu 12 jaar oud bent of tegen de 70 loopt, een beginner of gevorderde bent: met dit boek word je een betere zwemmer. Zowel in het zwembad als in het open water.

Zwem. is als het ware de personal coach die je wegwijs maakt in de zwemsport en die je leert beter, sneller en efficiënter te zwemmen. In Zwem. komt onder andere de basis van de borstcrawl-techniek aanbod, evenals manieren op efficiënter te trainen met behulp van tips, trainingsschema’s en oefeningen voor thuis. Uiteraard met een extra hoofdstuk voor openwaterzwemmers en triatleten. Voor iedere sporter en bankhanger die graag in beweging wil komen.

Suzanne Brummel (1994) is voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen, studeerde cum laude af in Economie, Bestuur & Management en is succesvol sportblogger. Naast zwemmen is ze ook fervent hardloper. Afgelopen november liep ze de New York marathon en ook in die voorbereidingen heeft het zwemmen een grote rol gespeeld als hersteltraining. Door Women’s Health werd ze genomineerd als Fitfluencer van het jaar. Suzanne sport en woont in Amsterdam.
www.suzannebrummel.com | #fitwithsuus | @suzannebrummel

'Zwemmen is een van de gezondste en als je het mij vraagt ook leukste sporten die er zijn. Door de techniek beter onder controle te krijgen en efficiënter en slimmer te trainen zal het alleen nog maar leuker zijn.' - Suzanne Brummel

Zwemmen is een van de beste manieren om af te vallen, aan je conditie te werken, je core en flexibiliteit te verbeteren, blessures te verlichten en tot rust te komen.

Details

Titel: Zwem.
auteur: Suzanne Brummel
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Spectrum
Publicatiedatum: 2020-06-16
NUR: Lifestyle algemeen
ISBN/ISBN13: 9789000368686
Intern nummer: 45816530