Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

No filter

Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken

No filter - Jamie  Li - ISBN: 9789000369782
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (01-07-2019)
Genre: Lifestyle algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Jamie Li's eerste boek, Sexy, but tired. But sexy., zal niemand zijn ontgaan. De meest besproken vrouw van afgelopen zomer komt nu met No filter - Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In No filter maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. De worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen, de struggle die real is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt en hoe je karma te vriend houdt. Geen boek voor iedereen, wel een boek dat iedereen zal bijblijven.

Jamie Li is beauty- en moderedacteur, maar vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert. Sexy, but tired. But sexy. was haar debuut.

'Elke keer als ik haar zie, weet Jamie de tijd stil te zetten. Zoveel pracht, zoveel zelfvertrouwen, zoveel humor, zoveel lef. Ik hoop dat ik nog heel lang fan van haar en haar scherpte mag blijven. Ik ben een filterloze supporter! No filter is een prachttitel. Wou dat ik die verzonnen had.' AKWASI

Details

Titel: No filter
auteur: Jamie Li
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Spectrum
Publicatiedatum: 2019-07-01
NUR: Lifestyle algemeen
ISBN/ISBN13: 9789000369782
Intern nummer: 44602742