Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Je kunt het ook nooit goed doen

Alle vermoeiende shit waar je als dertiger geheid tegenaan loopt

Vooraankondiging
Je kunt het ook nooit goed doen - Carmen  Felix - ISBN: 9789000370764
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (07-11-2019)
Genre: Lifestyle algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ben je net van plan minder vlees te gaan eten, word je berispt omdat je geen vegan bent. Beloon je jezelf met een weekendje weg van je zuurverdiende geld, mag je er niet eens meer heen vliegen.
Het is moeilijk overleven in een wereld waar altijd iemand groener, feministischer, sportiever, rijker of woker is dan jij. Hoe hard je ook probeert. Heb je net de ene deugd onder de knie, loop je alweer achter.
Carmen Felix groeide op in Ede maar woont al bijna 15 jaar in Amsterdam. Op familiefeesten gaat het nooit over consuminderen, op feestjes met vrienden nooit niet. Waar haar ene sociale omgeving op koopjesjacht gaat, staat de ander te demonstreren tegen fast fashion.
En ondertussen kan Carmen de eerstewereldproblematiek haast niet meer aan. Je kunt het ook nooit goed doen is een hilarische schets van een bijzondere tijd.

‘Carmen Felix is de Zwarte Magica van de Nederlandse literatuur: nooit saai, wraaklustig waar nodig en bovenal laat ze iedereen verbijsterd achter.’ Alma Mathijsen

Carmen Felix (1986) probeert met een soms ietwat verkrampte glimlach al haar ergernissen over de wereld op papier te zetten. Dit doet en deed ze o.a. voor &C, LINDA.meiden, Grazia, Veronica Magazine, VICE, OneWorld en De Gladiool. Verder maakt ze soms een uitstapje naar de tv-wereld en deed ze 'dingen' voor Klikbeet, BNNVARA, AVROTROS en De Zwakste Schakel.

Details

Titel: Je kunt het ook nooit goed doen
auteur: Carmen Felix
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Spectrum
Publicatiedatum: 2019-11-07
NUR: Lifestyle algemeen
ISBN/ISBN13: 9789000370764
Intern nummer: 44927864