Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Dit is ons verhaal

Vooraankondiging
Dit is ons verhaal - Ashley  Elston - ISBN: 9789000373451
Prijs: € 11,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (15-07-2020)
Genre: Fictie 15+
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In dit moordmysterie is niets wat het lijkt

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates afstudeerstage bij een advocatenkantoor is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak gezet wordt die hun kleine dorpje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.
Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

Drama, suspense en onverwachte wendingen – een boek dat je niet meer weg kunt leggen! Riverdale en 13 Reasons Why meets John Grisham en Karen McManus.

Details

Titel: Dit is ons verhaal
auteur: Ashley Elston
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Van Goor
Publicatiedatum: 2020-07-15
NUR: Fictie 15+
ISBN/ISBN13: 9789000373451
Intern nummer: 45881902