Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Dummie de mummie deel 0

Een jonge prins in het oude Egypte

Vooraankondiging
Dummie de mummie deel 0 - Tosca  Menten - ISBN: 9789000373925
Prijs: € 7,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (25-05-2020)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Reis mee met de jonge Dummie door het oude Egypte!

Darwishi Ur-Atum Msamaki Minkabh Ishaq Eboni is de jonge, onbezorgde zoon van Achnetoet en zijn vrouw Enisis. Maar als zijn opa, koning Sadihotep sterft, wordt alles anders. De jonge prins moet ineens van alles leren voor als hij zelf later koning is. Maar Darwishi wordt veel liever goudsmid, zoals de vader van zijn beste vriend Noezi!

Darwishi en Noezi bedenken samen een plan. Ze willen van zelf-uitgehakt goud een machtige gouden scarabee smeden voor in de nieuwe kroon van Achnetoet, zodat die eeuwig blijft leven. Maar de goudmijnen zijn gevaarlijk. En de goden lijken wel boos, want het water in de Nijl blijft maar zakken. Als de scarabee klaar is, staat Darwishi voor een moeilijke keuze. Geeft hij de scarabee aan zijn vader? Of aan de heilige krokodil, zodat die de Nijl weer laat overstromen? Stap op je ezel en reis met deze bijzondere vrienden mee door het prachtige oude Egypte! 

Deze los te lezen prequel bij de razend populaire Dummie de mummie-serie levert een spannend kijkje in het leven van een jonge Dummie op, voordat hij een mummie werd. Met grappige illustraties van Geert Gratama.

Details

Titel: Dummie de mummie deel 0
auteur: Tosca Menten
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Van Goor
Publicatiedatum: 2020-05-25
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
ISBN/ISBN13: 9789000373925
Intern nummer: 45881908