Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

De gouden Kokosnoot

De familie Kokos draait door

Vooraankondiging
De gouden Kokosnoot - Tosca  Menten - ISBN: 9789000370535
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (22-11-2019)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een spiksplinternieuw boek van Tosca Menten!

De familie Kokos heeft een familietraditie: iedere zomer wordt tijdens een grote barbecue de Gouden Kokosnoot uitgereikt aan het familielid dat het afgelopen jaar de grootste blunder heeft gemaakt.

De onberispelijke vader en moeder van Pom Kokos hebben een afkeer van al dat geklungel en de Gouden Kokosnoot willen ze beslist nooit winnen. Maar Pom wel! In het jaar van de honderdste Gouden Kokosnoot bedenkt Pom samen met oom Petter, de grootste kluns van de familie, een plan om de prijs in de wacht te slepen. Helaas zijn er in een familie vol geboren stuntelaars veel kapers op de kust. En de honderdste Kokosnoot is kennelijk heel geliefd, want in de weken voor de uitreiking regent het opeens blunders in de hele familie… Stap in de hilarische wereld van een bloedstollend familiespel, vol list en bedrog en een heleboel zuivere pech!

Absurdistische humor, kleurrijke personages en een knotsgekke wedstrijd: in deze standalone is Tosca Menten op haar best! Een feest om voor te lezen vanaf 7 jaar of zelf te lezen vanaf 9 jaar, met geestige illustraties van Geert Gratama.

Details

Titel: De gouden Kokosnoot
auteur: Tosca Menten
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 288
Uitgever: Van Goor
Publicatiedatum: 2019-11-22
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
ISBN/ISBN13: 9789000370535
Intern nummer: 44913306