Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Voeding en Hormonen

Energieke vrouwen

Vooraankondiging
Voeding en Hormonen - Marjolein  Dubbers - ISBN: 9789021575711
Prijs: € 7,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Mediatype: E-book (15-04-2020)
Genre: Gezondheid algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

‘Voeding en hormonen’ is het derde boek van Marjolein Dubbers. Het boek gaat in op de invloed van voeding op de balans van je hormonen, en welke invloed dit heeft op je energieniveau. Marjolein is auteur van de bestsellersHet Energieke Vrouwen Voedingskompas’ en ‘Eet meer energie’. Hiervan zijn samen meer dan 70.000 exemplaren verkocht en beide zijn in meerdere talen uitgebracht.

In ‘Voeding en Hormonen’ gaat het over vragen als: Voel je je niet fit? Ben je te zwaar, extreem hongerig vlak voor je menstruatie of slaap je slecht? Neem dan je voeding eens onder de loep!

Voeding speelt een cruciale rol als het om onze gezondheid gaat. Met eenvoudige, kleine aanpassingen in je voeding kan je al grote invloed hebben op je hormonen en daarmee op je energieniveau.

Het boek bevat volop theorie over voeding en hormonen en 12 nieuwe recepten die laten zien hoe makkelijk en lekker het is om je voeding aan te passen. Zo breng je je hormonen in balans en leg je een gezonde basis voor je algehele gezondheid.

# 'Een gids over het temmen van hormonen en opvliegers door een meer uitgebalanceerd leven.' - Algemeen Dagblad
# 'Met volop energie wordt het leven zoveel makkelijker en leuker! - Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach en auteur. Ze volgt veel trainingen in binnen- en buitenland op het gebied van voeding, hormonen, gezondheid, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Met meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar is dit het grootste platform in Nederland voor vrouwen op weg naar vitaliteit en gezondheid.

Details

Titel: Voeding en Hormonen
auteur: Marjolein Dubbers
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 121
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Publicatiedatum: 2020-04-15
NUR: Gezondheid algemeen
ISBN/ISBN13: 9789021575711
Intern nummer: 45816284