Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Geschiedenis van de filosofie

Geschiedenis van de filosofie - Hans Joachim  Storig - ISBN: 9789049105334
Prijs: € 12,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (14-07-2010)
Genre: Geschiedenis van de filosofie
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Geschiedenis van de filosofie bewijst al tientallen jaren zijn waarde voor iedereen die zich voor het eerst in de filosofie wil verdiepen

Leven en werk van de belangrijkste filosofen worden in deze klassieker uitvoerig besproken. Naast een uitvoerige kennismaking met de grote denkers en denkrichtingen van het Oosten, de Klassieke Oudheid en de Middeleeuwen, passeren ook de belangrijkste denkers van de Nieuwe Tijd de revue. U vindt bijvoorbeeld Locke, Berkeley, Hume, Voltaire, Rousseau, Kant, Schelling, Hegel, Comte, Spencer, Marx, Schopenhauer, Kierkegaard, Nietzsche, Bergson, Whitehead, Husserl, Jaspers, Sartre, Buber, Heidegger, Wittgenstein en Popper.

Hans Joachim Störig (1915) studeerde geschiedenis, filosofie en rechten in Freiburg, Keulen, Koningsbergen, Bazel, Hamburg en Berlijn. Hij promoveerde in filosofie en rechten en is later werkzaam geweest als uitgever, schrijver en vertaler. Verder doceerde hij aan de Universiteit van München. Sinds de eerste verschijning in 1950 van dit boek heeft Störig het werk herhaaldelijk gereviseerd en uitgebreid (als laatste in 1999).

Details

Titel: Geschiedenis van de filosofie
auteur: Hans Joachim Storig
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Spectrum
Publicatiedatum: 2010-07-14
NUR: Geschiedenis van de filosofie
ISBN/ISBN13: 9789049105334
Intern nummer: 15770183