Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Mooi werk

Mooi werk - Ben  Tiggelaar - ISBN: 9789059653672
Prijs: € 3,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (15-01-2016)
Genre: Spiritualiteit
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Essay Maand van de Spiritualiteit 2016

Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper, schrijver en spreker. Hij verdiept zich al ruim 25 jaar in leiderschap en verandering. In Mooi werk verkent hij onze relatie met werk in 31 kleine stappen. Wat maakt werken plezierig, goed en zinvol? Persoonlijk en inspirerend essay bij het thema van De Maand van de Spiritualiteit 2016: ‘Werk in evenwicht’.


Werk: iedereen heeft ermee te maken. Werken voor brood op de plank. Werken voor je zelfontplooiing. Werken om je leven zin te geven. Het werk doet tegenwoordig een steeds groter beroep op de mens; we worden aangemoedigd om het beste uit onszelf te halen en voortdurend bereikbaar te zijn. Een werkdag duurt meestal niet meer van 9 tot 5 maar vloeit over in onze vrije tijd. Dat biedt kansen en uitdagingen: je eigen grenzen leren stellen en je mogelijkheden verkennen. Waarom doe je wat je doet? Heb je zin in je werk? Met aandacht voor persoonlijk leiderschap en bewust management helpen spiritualiteit en zingeving ons aan zin in werk.


Ben Tiggelaar (Veendam, 1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij verdiept zich al ruim 25 jaar in de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Vanaf 2000 veroverde Tiggelaar met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-top tien. Zijn bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland meer dan 300.000 exemplaren verkocht. Daarnaast schrijft hij columns over werk en management in NRC Handelsblad en verzorgt hij jaarlijks een aantal lezingen en seminars.

Details

Titel: Mooi werk
auteur: Ben Tiggelaar
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 78
Uitgever: CPNB Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
Publicatiedatum: 2016-01-15
NUR: Spiritualiteit
ISBN/ISBN13: 9789059653672
Intern nummer: 32612581