Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
E-book

Versus

Vernieuwen vs. verbeteren: hoe breng je vernieuwing binnen jouw organisatie

Versus - Rob  Adams - ISBN: 9789044974553
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen)
Mediatype: E-book (03-05-2019)
Genre: Management algemeen
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Vernieuwen is geen verbeteren. Verbeteringen zijn grijpbaar, planbaar en direct toepasbaar. Vernieuwingen zijn ontastbaar, onzeker en moeilijker direct te bevatten. Om te vernieuwen is het noodzakelijk te zoeken en te experimenteren. En dat is een groot contrast met beheersen en controleren.

Veel organisaties zien in dat alleen verbeteren niet meer voldoende is. Dat verbeteren zorgt voor het rendement van morgen, maar niet voor een duurzame toekomst.

Beslissers binnen bedrijven zijn echter vaak verbeteraars en worden onzeker van vernieuwing. Ze proberen met de mechanismen die ze hanteren om te verbeteren, ook vernieuwing te bewerkstelligen. En dat is kansloos. Verbeteren en vernieuwen zijn twee verschillende takken van sport. Vernieuwing realiseren vereist een andere organisatie, waarin zoeken en ontwikkelen van toekomstig verdienvermogen centraal staat in plaats van executie van het bestaande model. En waarin het resultaat niet Return on Investment is, maar Return on Learning.

Dit boek geeft je de inzichten en middelen om vernieuwing te realiseren. En om vernieuwers en verbeteraars niet te laten vechten, maar juist samen aan de duurzame toekomst te laten werken.

Details

Titel: Versus
auteur: Rob Adams
Mediatype: E-book
Taal: Nederlands
Druk: 4
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Lev.
Publicatiedatum: 2019-05-03
NUR: Management algemeen
ISBN/ISBN13: 9789044974553
Intern nummer: 44731618