Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
DVD

Ottolenghi's culinaire reizen

7 uur koektelevisie met Yotam Ottolenghi

Ottolenghi's culinaire reizen - Yotam Ottolenghi - ISBN: 9789059566378
Prijs: € 24,95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Mediatype: DVD (11-09-2015)
Genre: DVD algemeen
Add to cart

Beschrijving

Yotam Ottolenghi neemt ons mee op een spannende gastronomische, culturele en antropologische road trip en persoonlijke ontdekkingsreis. De succesvolle kookboekenauteur bracht in vele keukens een revolutie teweeg met zijn verleidelijke, kleurrijke en onorthodoxe mix van de mediterrane en Midden-Oosterse keukens.

In zijn kookprogramma's neemt Yotam de kijker mee op een culinaire reis. Van de specerijenmarkten van Marokko tot de exotische eetgelegenheden van Istanbul en van de ruige eilanden van de Middellandse zee tot zijn geboortestad Jeruzalem. Hij ontmoet lokale keukenhelden, ontdekt bijzondere variaties van streetfood en laat zien hoe gemakkelijk nieuwe en spectaculaire smaken ontstaan wanneer ze gemengd worden met traditionele en tijdloze klassiekers.

Details

Titel: Ottolenghi's culinaire reizen
auteur: Yotam Ottolenghi
Mediatype: DVD
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 11-09-2015
NUR: DVD algemeen
Gewicht: 244 gr
ISBN/ISBN13: 9789059566378
Intern nummer: 30045943

Extra informatie

Ottolenghi's culinaire reizen

Recensie

Yotam Ottolenghi neemt ons mee op een spannende gastronomische, culturele en antropologische road trip en persoonlijke ontdekkingsreis. De succesvolle kookboekenauteur bracht in vele keukens een revolutie teweeg met zijn verleidelijke, kleurrijke en onorthodoxe mix van de mediterrane en Midden-Oosterse keukens. In zijn kookprogramma's neemt Yotam de kijker mee op een culinaire reis. Van de specerijenmarkten van Marokko tot de exotische eetgelegenheden van Istanbul en van de ruige eilanden van de Middellandse zee tot zijn geboortestad Jeruzalem. Hij ontmoet lokale keukenhelden, ontdekt bijzondere variaties van streetfood en laat zien hoe gemakkelijk nieuwe en spectaculaire smaken ontstaan wanneer ze gemengd worden met traditionele en tijdloze klassiekers.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen