Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
DVD

Ferry Corsten backstage

Ferry Corsten backstage - Various Artists - ISBN: 9789086022366
Prijs: € 17,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: DVD (01-06-2011)
Genre: DVD / Muziek
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De wereldberoemde DJ en producer Ferry Corsten, met vele top 40 hits enonderscheidingen, zowel nationaal als internationaal, is een waar fenomeen. Een blik achter de schermen met exclusieve interviews, zijn optredens over de hele wereld, een live registratie met de highlights van Full on Ferry 2008, foto’s en meer...

Het leven van een succesvolle DJ en producer is volgens velen een wereld van ongekende luxe: Je draait op de beste feesten ter wereld, ziet de prachtigste plekken en ontmoet de mooiste mensen. Het is alles wat je, je maar kan wensen. Het is een leven waar veel mensen van dromen en maar een zeer select aantal mensen leeft deze droom. Ferry Corsten is één van de mensen die lid is van dit selecte gezelschap. Hij heeft op uiterst succesvolle wijze van zijn hobby - muziek produceren en draaien - zijn werk gemaakt. Ferry heeft wereldwijd al verschillende top 40 hits gehad (zoals Punk, Beautiful, Rock Your Body Rock en Made of Love), is onderscheiden met meerdere nationale en internationale awards (o.a. Zilveren Harp en Best Producer of the Year) en presenteert dit jaar voor de derde keer op zijn Full on Ferry in Ahoy’ Rotterdam, een voor vele dance liefhebbers een inmiddels niet te missen event!

Neem met de DVD FERRY CORSTEN BACKSTAGE een kijkje in het leven van de populaire DJ/Producer Ferry Corsten en reis zes maanden met hem mee over de wereld in aanloop naar de release van zijn nieuwe album Twice In A Blue Moon en volg hem tijdens de voorbereidingen van Full on Ferry 2008 in zijn thuisstad, Rotterdam. Deel zijn unieke belevenissen, zijn verwachtingen, zijn dromen en zelfs ook zijn angsten. Ontmoet het team achter Ferry Corsten en zijn grootste fans die hem over de hele wereld volgen. Je krijgt een kijkje in het echte leven van DJ/Producer Ferry Corsten, waarbij je hem volgt in de schijnwerpers EN backstage!

Inhoud DVD

The documentary: Backstage
Een één-op-één gesprek met Ferry Corsten, een kijkje in zijn leven als DJ; het reizen, de festivals en clubs over de hele wereld. Niet alleen beelden van Full on Ferry maar ook zijn optredens tijdens Koninginnedag, het contrast tussen het optreden in Beiroet, Libanon en de optredens op 5 mei als Ambassadeur van de Vrijheid, Ferry’s eigen radioshow Corsten’s Countdown en het optreden op Planet Love Dublin in Ierland komen onder meer voorbij.

The event: Full on Ferry 2008
Een selectie van de beste optredens tijdens het event:
Ferry Corsten & Lange - Ferry Corsten & Sander van Doorn - Ferry Corsten & Betsie Larkin: Made of Love - Ferry Corsten & Marcus Schössow - Ferry Corsten& Betsie Larkin: Feel you - Ferry Corsten solo - Ferry Corsten & Eddie Halliwell - Ferry Corsten & Solarstone - Ferry Corsten solo

Photomontage
Schitterende foto’s van het Full on Ferry 2008 event.

Details

Titel: Ferry Corsten backstage
auteur: Various Artists
Mediatype: DVD
Beeldformaat: 4:3
Geluidsformaat: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Taal: Engels, Nederlands
Druk: 1
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Nederland
Publicatiedatum: 2011-06-01
NUR: DVD / Muziek
Afmetingen: 191 x 138 x 17
Gewicht: 111 gr
ISBN/ISBN13: 9789086022366
Intern nummer: 13256897

Extra informatie

DVD FERRY CORSTEN BACKSTAGE

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.