Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
DVD

Night at the museum 1-3

Night at the museum 1-3 - ISBN: 8712626066293
Prijs: € 16,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: DVD (06-09-2017)
Kijkwijzer: Afgeraden voor kinderen <6GeweldAngst
Genre: DVD / Familie
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

- Night at the museum 1: De gescheiden Larry Daley (Ben Stiller), heeft ondanks zijn vasthoudende pech in het leven, het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren. Hoe groot, weet hij zelf ook niet, totdat hij met enige tegenzin een baan als nachtbewaker in het Historisch Museum accepteert. Al tijdens zijn eerste dienst wordt het hem duidelijk dat hij wel eens een cruciale rol in de wereldgeschiedenis kan gaan spelen. ‘s Nachts gebeuren er in het museum wel heel eigenaardige dingen .... iedereen en alles komt tot leven!!
Met de wijze woorden “Don’t let anything in or out!” en de hulp van het wassenbeeld van President Teddy Roosevelt (Robin Williams) probeert Larry de vechtende Romaanse gladiatoren en Amerikaanse cowboys weer op gelijke voet te krijgen en de rondrennende T-Rex bewijst voor eens en voor altijd waarom hij bekend staat als het gevaarlijkste roofdier ter wereld. Larry zal de samenzwering binnen het museum op moeten lossen om ervoor te zorgen dat de deuren niet voorgoed zullen sluiten.

- Night at the museum 2: De museumbewaker Larry (Ben Stiller) gaat terug naar het museum waar hij ooit de meest magische nacht van zijn leven had. Tot zijn verbazing ziet hij dat zijn favoriete museumstukken ingepakt staan om verhuisd te worden naar de archieven van een ander museum. Als Larry een wanhopig telefoontje krijgt van de miniatuur-cowboy Jedediah (Owen Wilson), besluit hij actie te ondernemen om te voorkomen dat de kwade Kamunrah het museum en uiteindelijk de hele wereld overneemt!

- Night at the museum 3: ’s Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe! Lach nog één keer om Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson and Rebel Wilson in Night at the Museum 3: Secret of the Tomb. Het magische tablet dat ervoor zorgt dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven komen, begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry (Ben Stiller) reist af naar Londen om dit te voorkomen. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn heldhaftige vrienden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Zal het Larry lukken om het nachtelijke leven van het museum in stand te houden?

Details

Titel: Night at the museum 1-3
Acteurs: Amy Adams; Hank Azaria; Ben Stiller; Robin Williams; Owen Wilson; Ricky Gervais; Steve Coogan; Carla Gugino
Regisseur: Shawn Levy
Mediatype: DVD
Beeldformaat: 1.85:1, 16.9, 2.35:1
Geluidsformaat: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands
Taal: Engels, Frans
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Verenigde Staten
Publicatiedatum: 2017-09-06
NUR: DVD / Familie
Afmetingen: 195 x 135 x 15
ISBN/ISBN13: 8712626066293
Intern nummer: 35635869

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.