Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
DVD

Het leven van een loser 1-4

Diary of a wimpy kid 1-4

Het leven van een loser 1-4 - ISBN: 8712626050308
Prijs: € 15,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: DVD (11-10-2017)
Kijkwijzer:
Genre: DVD / Familie
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

- Het leven van een loser: Diary of a Wimpy Kid is gebaseerd op een reeks kinderboeken en vertelt de avonturen van de schooljongen Greg Heffley, die er alles voor over heeft om populair te worden bij zijn klasgenootjes. Hij begint zijn beste vriend Rowley, een slimme en mollige maar ook wat klunzige jongen, te ontwijken om zijn reputatie te verdedigen. Zijn verlangen naar populariteit komt Greg al snel duur te staan waardoor hij zich eenzaam gaat voelen…
Leef mee met de komische avonturen van Greg dankzij deze vrolijke film waarin de grappen elkaar in een snel tempo opvolgen. Een blij moment voor het hele gezin!

- Het leven van een loser 2 - Vette pech: Greg Heffley is terug met nieuwe krankzinnige avonturen! Deze keer moet hij zijn grote broer Rodrick trotseren, die tot alles bereid is om van zijn leven een hel te maken. Ondanks de pogingen van hun ouders om hen te verzoenen, blijven de twee broers voortdurend ruziemaken.
Greg zal alles in het werk moeten stellen om de valstrikken van zijn broer te verijdelen en het hart van de mooie Holly te veroveren.

- Het leven van een loser 3 - Een hondenleven: De favoriete ‘loser’ uit de populaire boekenreeks is terug met een komische nieuwe film! Het is eindelijk zomervakantie. Greg (in het boek Bram) verheugt zich al op zijn ideale vakantie: de hele dag binnen zitten met de gordijnen dicht en gamen. Zijn ouders denken daar echter heel anders over: hij moet naar het zwembad, de boekenclub en zelfs een vader-zoon kampeerweekend. Dus bedenkt Greg een list: hij doet alsof hij een baan heeft bij de vereniging waar Holly, op wie hij een oogje heeft, lid van is. Maar als de waarheid naar boven komt, moet Greg zich op hilarische wijze zien te redden uit wat een hopeloze situatie lijkt.

- Het leven van een loser 4 - Flutvakantie: Pak je koffers maar voor een rondreis door Amerika die helemaal uit de hand loopt!
Oma wordt 90 en naar aanleiding van haar verjaardag beginnen Greg Heffley en zijn gezin aan een roadtrip die ze nooit meer zullen vergeten. Greg heeft namelijk een plan. Hij wil de trip gebruiken om naar een game-beurs te gaan en zo (eindelijk!) beroemd te worden. Hij zorgt ervoor dat het gezin de weg kwijtraakt en dat is het startsignaal voor complete chaos... De film is gebaseerd op een van de best verkochte boekenseries aller tijden.

Details

Titel: Het leven van een loser 1-4
Acteurs: Rachael Harris; Steve Zahn; Robert Capron; Owen Fielding; Zachary Gordon; Connor Fielding
Regisseur: David Bowers; Thor Freudenthal
Mediatype: DVD
Beeldformaat: 16:9
Geluidsformaat: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands
Taal: Engels, Frans
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Verenigde Staten
Publicatiedatum: 2017-10-11
NUR: DVD / Familie
Afmetingen: 195 x 135 x 15
ISBN/ISBN13: 8712626050308
Intern nummer: 39886397

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.