Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
DVD

China-geschiedenis & mysteries en cultuur

geschiedenis, Mysteries en Cultuur

China-geschiedenis & mysteries en cultuur - ISBN: 9789086020898
Prijs: € 59,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: DVD (01-06-2011)
Genre: DVD / Docu
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

China's First Emperor (De eerste Chinese keizer):
Hij was een tiran, maar ook een man met een ongevenaarde visie. Hij slaagde erin om het grootste keizerrijk van de oudheid te maken en offerde daarbij het leven van honderdduizenden onderdanen op. Zijn naam was Qin Shi Huangdi - "De Eerste Grote Keizer van Qin" - de man waarnaar China is vernoemd.

The Chinese Armada (De Chinese Armada) :
Aan het eind van de 14e eeuw gaf de Ming-keizer Zhu Di opdracht tot de bouw van een gigantische vloot. De schepen, die geladen waren met zijde, porselein en andere kostbaarheden, waren bestemd voor het exporteren van rijkdommen van de verfijnde Chinese cultuur naar de voornamelijk onbekende wereld aan de overkant van de Chinese Zee. Admiraal Zheng He gaf leiding aan deze uitdagende opdracht en slaagde erin om tot in Afrika te komen.

China's Secret of the Emperor's Tomb - Zhao Ling (Het geheim van het keizerlijk graf - Zhao Ling):
Dit prachtige programma geeft u op een boeiende manier inzicht in een verbazingwekkende heerser, keizer Taizong. Toen keizer Taizong in 649 n.C. overleed, liet hij het machtigste keizerrijk ter wereld achter. De keizer werd begraven in een ondergronds paleis diep in de berg Zhao Ling. Na de val van de Tang-dynastie werd de buitenkant vernietigd. Vandaag de dag weet niemand waar de ingang van het mausoleum is...Of toch wel?

China's Great Wall (De Chinese muur):
In het jaar 160 v.C. hadden strijdlustige nomaden uit het noorden al eeuwenlang Chinese nederzettingen overvallen en geplunderd. China's "verzoeningsstrategie", de "barbaren" op een afstand te houden met gulle giften, bleek kostbaar en zinloos en het bracht de stabiliteit van het keizerrijk en het bestuur van de Han-keizers zelfs in gevaar. Na een campagne tegen de "razende barbaren" besloot keizer Wu het advies van zijn generaals op te volgen en een muur tegen de vijand op te werpen. De muur van de Han-dynastie verging uiteindelijk tot stof en volgende dynastieën bouwden hun eigen muren tot de stenen muur die een icoon voor China werd.

China's Forbidden City (De verboden stad van China):
Het symbool van het Chinese keizerrijk en de grootste toeristische attractie van het moderne China is de Verboden Stad van Peking, de zetel van twee grote dynastieën en 24 keizers, van honderdduizenden eunuchen, concubines en functionarissen. Als het centrum van de wereld, was de Verboden Stad ooit getuige van de luisterrijke tentoonspreiding van keizerlijke macht, de grootste triomfen en uiteindelijk van de vernederende ondergang.

Details

Titel: China-geschiedenis & mysteries en cultuur
Mediatype: DVD
Beeldformaat: 16:9, 4:3
Geluidsformaat: Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Taal: Engels
Druk: 1
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Duitsland
Publicatiedatum: 2011-06-01
NUR: DVD / Docu
Afmetingen: 190 x 140 x 75
Gewicht: 568 gr
ISBN/ISBN13: 9789086020898
Intern nummer: 9449136

Extra informatie

China Geschiedenis-Mysteries en Cultuur

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.