Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Villa Appelzee kleur

Villa Appelzee kleur - Tine Verdickt - ISBN: 9789023014539
Prijs: € 15,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (20-02-2015)
Genre: Woninginrichting
Boekenliefde.nl:
Villa Appelzee kleur op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Interieur inspiratie nodig? Dit vrolijke en inspirerende boek vol interieur inspiratie van de blog www.appelzee.com is een must voor iedereen die zich graag met kleur omringt, zonder dat je meteen de ladder op moet om een hele muur of kamer te verven! Kleine verfprojecten met afgedankte meubels, eenvoudige haak- en naaipatronen, verrassende knutseltips met textiel of papier... Villa Appelzee trekt een hele kast vol technieken en materialen open voor een kleurrijke verzameling interieur inspiratie.

De interieur inspiratie ideeën in 'Villa Appelzee Kleu'r variëren van supersnel tot ingenieus eenvoudig. Bovendien zorgen duidelijke beschrijvingen en stap-voor-stapfoto's voor hulp waar dat nodig is, zodat iedereen - van beginnende knutselaar tot ervaren creatieveling - meteen aan de slag kan.

Details

Titel: Villa Appelzee kleur
auteur: Tine Verdickt
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Uitgeverij Inzicht
Publicatiedatum: 20-02-2015
NUR: Woninginrichting
Gewicht: 376 gr
ISBN/ISBN13: 9789023014539
Intern nummer: 28021495

Extra informatie

Villa Appelzee Kleur

Recensie

Interieur inspiratie nodig? Dit vrolijke en inspirerende boek vol interieur inspiratie van de blog www.appelzee.com is een must voor iedereen die zich graag met kleur omringt, zonder dat je meteen de ladder op moet om een hele muur of kamer te verven! Kleine verfprojecten met afgedankte meubels, eenvoudige haak- en naaipatronen, verrassende knutseltips met textiel of papier... Villa Appelzee trekt een hele kast vol technieken en materialen open voor een kleurrijke verzameling interieur inspiratie. De interieur inspiratie ideeën in 'Villa Appelzee Kleu'r variëren van supersnel tot ingenieus eenvoudig. Bovendien zorgen duidelijke beschrijvingen en stap-voor-stapfoto's voor hulp waar dat nodig is, zodat iedereen - van beginnende knutselaar tot ervaren creatieveling - meteen aan de slag kan.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.