Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Conservacion De Hierbas Aromaticas Mediante Deshidratacion

Técnicas modernas de deshidratación

Conservacion De Hierbas Aromaticas Mediante Deshidratacion - Perez Marin Julio; Calin Sanchez Angel - ISBN: 9783659097485
Prijs: € 35,90 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Levertijd tussen de 5 en 15 werkdagen. Geen retour recht.
Bindwijze: Boek
Genre: Plant- en gewaswetenschap
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

La deshidratación es probablemente el método más antiguo y utilizado para la conservación de alimentos. Actualmente engloba una serie de técnicas versátiles y generalizadas en la industria alimentaria. Además, las técnicas de deshidratación son continuamente estudiadas con el fin de mejorarlas y adaptarlas a las nuevas tendencias. En la actualidad, los principales alimentos que se presentan en forma deshidratada son: polvos para bebidas instantáneas, mezclas para sopas, especias, café y frutas.

Details

Titel: Conservacion De Hierbas Aromaticas Mediante Deshidratacion
auteur: Perez Marin Julio; Calin Sanchez Angel
Mediatype: Boek
Taal: Spaans
Aantal pagina's: 56
Uitgever: Editorial Académica Española
NUR: Plant- en gewaswetenschap
Afmetingen: 229 x 152 x 3
Gewicht: 95 gr
ISBN/ISBN13: 9783659097485
Intern nummer: 31680003

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.