Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Shellfish Safety and Quality

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Shellfish Safety and Quality - ISBN: 9781845691523
Prijs: € 250,70 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Levertijd tussen de 5 en 15 werkdagen. Geen retour recht.
Bindwijze: Boek, Gebonden (28-01-2009)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Because Of Their Unique Nature As Compared To Beef And Poultry, Shellfish Have Their Own Distinct Aspects Of Harvest, Processing And Handling. Edited By Leading Authorities In The Field, This Collection Reviews Issues Of Current Interest And Outlines Steps That Can Be Taken By The Shellfish Industry To Improve Shellfish Safety And Eating Quality.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Shellfish Safety and Quality
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 612
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2009-01-28
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156 x 47
Gewicht: 1040 gr
ISBN/ISBN13: 9781845691523
Intern nummer: 23308871

Quote

From a professional shellfish farmer's perspective this is essential review material that is totally current. The authors are all highly respected in the fields they comment upon. Simply required on the shelf in front of you and IS worth the money., Mr A Legg, Customer

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.