Onderwerpen

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Shellfish Safety and Quality
Prijs: | € 250,70 (onder voorbehoud) |
Beschikbaarheid: | Levertijd tussen de 5 en 15 werkdagen. Geen retour recht. |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (28-01-2009) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Because Of Their Unique Nature As Compared To Beef And Poultry, Shellfish Have Their Own Distinct Aspects Of Harvest, Processing And Handling. Edited By Leading Authorities In The Field, This Collection Reviews Issues Of Current Interest And Outlines Steps That Can Be Taken By The Shellfish Industry To Improve Shellfish Safety And Eating Quality.
Details
Titel: | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Shellfish Safety and Quality |
---|---|
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 612 |
Uitgever: | Elsevier Science |
Plaats van publicatie: | 03 |
Publicatiedatum: | 2009-01-28 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 234 x 156 x 47 |
Gewicht: | 1040 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781845691523 |
Intern nummer: | 23308871 |
Quote
From a professional shellfish farmer's perspective this is essential review material that is totally current. The authors are all highly respected in the fields they comment upon. Simply required on the shelf in front of you and IS worth the money., Mr A Legg, Customer
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.