
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modifying Flavour in Food
Prijs: |
€ 193,75 |
Levertijd: |
12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: |
Boek, Gebonden (08-06-2007) |
Genre: |
Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
|
Beschrijving
With Increasing Consumer Demand For Diet Products, Ready Meals, Functional Foods And New Flavour Experiences, The Functionality Of These Ingredients Is Particularly Important. Modifying Flavour In Food Provides Food Professionals With A Comprehensive Overview Of Developments In This Area.
Details
Titel: |
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modifying Flavour in Food |
Mediatype: |
Boek |
Bindwijze: |
Gebonden |
Taal: |
Engels |
Aantal pagina's: |
296 |
Uitgever: |
Elsevier Science |
Plaats van publicatie: |
03 |
Publicatiedatum: |
2007-06-08 |
NUR: |
Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: |
234 x 156 x 30 |
Gewicht: |
570
gr
|
ISBN/ISBN13: |
9781845690748 |
Intern nummer: |
23308823 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.