Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modifying Flavour in Food

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modifying Flavour in Food - ISBN: 9781845690748
Prijs: € 193,75
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (08-06-2007)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

With Increasing Consumer Demand For Diet Products, Ready Meals, Functional Foods And New Flavour Experiences, The Functionality Of These Ingredients Is Particularly Important. Modifying Flavour In Food Provides Food Professionals With A Comprehensive Overview Of Developments In This Area.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modifying Flavour in Food
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 296
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2007-06-08
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156 x 30
Gewicht: 570 gr
ISBN/ISBN13: 9781845690748
Intern nummer: 23308823

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.