Onderwerpen

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modelling Microorganisms in Food
Prijs: | € 193,75 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (12-03-2007) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Edited By Leading Authorities, This Collection Reviews Current Developments In Quantitative Microbiology. Part 1 Discusses Best Practice In Constructing Quantitative Models And Part 2 Looks At Specific Areas In New Approaches To Modelling Microbial Behaviour.
Details
Titel: | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modelling Microorganisms in Food |
---|---|
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 320 |
Uitgever: | Elsevier Science |
Plaats van publicatie: | 03 |
Publicatiedatum: | 2007-03-12 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 234 x 156 x 31 |
Gewicht: | 600 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781845690069 |
Intern nummer: | 23296697 |
Quote
Modelling microorganisms in food will be a standard reference for all those craving for a sound knowledge in the field of food (predictive) microbiology., Journal of Food and Nutrition Research
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.