Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modelling Microorganisms in Food

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modelling Microorganisms in Food - ISBN: 9781845690069
Prijs: € 193,75
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (12-03-2007)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Edited By Leading Authorities, This Collection Reviews Current Developments In Quantitative Microbiology. Part 1 Discusses Best Practice In Constructing Quantitative Models And Part 2 Looks At Specific Areas In New Approaches To Modelling Microbial Behaviour.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Modelling Microorganisms in Food
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2007-03-12
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156 x 31
Gewicht: 600 gr
ISBN/ISBN13: 9781845690069
Intern nummer: 23296697

Quote

Modelling microorganisms in food will be a standard reference for all those craving for a sound knowledge in the field of food (predictive) microbiology., Journal of Food and Nutrition Research

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.