Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Microbial Production of Food Ingredients, Enzymes and Nutraceuticals

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Microbial Production of Food Ingredients, Enzymes and Nutraceuticals - ISBN: 9780857093431
Prijs: € 261,60 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Levertijd tussen de 5 en 15 werkdagen. Geen retour recht.
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-03-2013)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Microbial Production Of Food Ingredients, Enzymes And Nutraceuticals Provides A Comprehensive Overview Of Microbial Production Of Food Ingredients, Enzymes And Nutraceuticals.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Microbial Production of Food Ingredients, Enzymes and Nutraceuticals
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Druk: 1
Aantal pagina's: 656
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2013-03-21
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156
Gewicht: 1100 gr
ISBN/ISBN13: 9780857093431
Intern nummer: 23729951

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.