Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Meat Processing

Improving Quality

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Meat Processing - ISBN: 9781855735835
Prijs: € 250,70 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Levertijd tussen de 5 en 15 werkdagen. Geen retour recht.
Bindwijze: Boek, Gebonden (06-09-2002)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

This Major Collection Summarises Key Developments In Research, From Improving Raw Meat Quality And Safety Issues To Developments In Meat Processing And Specific Aspects Of Meat Product Quality Such As Colour, Flavour And Texture.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Meat Processing
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 480
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2002-09-06
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 228 x 152 x 0
ISBN/ISBN13: 9781855735835
Intern nummer: 23296072

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.