Onderwerpen

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, In-Pack Processed Foods
Improving Quality
Prijs: | € 250,00 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (13-06-2008) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Developments In Technology Now Enable The Production Of In-pack Processed Foods With Improved Sensory Quality, As Well As New Types Of In-pack, Heat-preserved Products Packaged In Innovative Containers. This Book Reviews These Advances In Packaging Formats And Processing Technologies And Their Application To Produce Higher Quality, Safer Foods.
Details
Titel: | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, In-Pack Processed Foods |
---|---|
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 432 |
Uitgever: | Elsevier Science |
Plaats van publicatie: | 03 |
Publicatiedatum: | 2008-06-13 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 228 x 152 x 0 |
Gewicht: | 790 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781845692469 |
Intern nummer: | 23308859 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.