
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Flavour of Cheese
Prijs: |
€ 265,00 |
Levertijd: |
12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: |
Boek, Gebonden (30-04-2007) |
Genre: |
Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
|
Beschrijving
As Flavour Is A Key Element In Product Acceptance Among Consumers, Controlling And Improving The Flavour Of Cheese Is An Important Issue For Professionals In The Cheese Industry. With Contributions From A Distinguished Team Of Editors, This Collection Reviews The Wealth Of Research In The Area.
Details
Titel: |
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Flavour of Cheese |
Mediatype: |
Boek |
Bindwijze: |
Gebonden |
Taal: |
Engels |
Aantal pagina's: |
600 |
Uitgever: |
Elsevier Science |
Plaats van publicatie: |
03 |
Publicatiedatum: |
2007-04-30 |
NUR: |
Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: |
234 x 156 x 44 |
Gewicht: |
1030
gr
|
ISBN/ISBN13: |
9781845690076 |
Intern nummer: |
23308811 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.