Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Flavour of Cheese

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Flavour of Cheese - ISBN: 9781845690076
Prijs: € 265,00
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (30-04-2007)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

As Flavour Is A Key Element In Product Acceptance Among Consumers, Controlling And Improving The Flavour Of Cheese Is An Important Issue For Professionals In The Cheese Industry. With Contributions From A Distinguished Team Of Editors, This Collection Reviews The Wealth Of Research In The Area.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Flavour of Cheese
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 600
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2007-04-30
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156 x 44
Gewicht: 1030 gr
ISBN/ISBN13: 9781845690076
Intern nummer: 23308811

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.