
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Fat Content of Foods
Prijs: |
€ 243,75 |
Levertijd: |
12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: |
Boek, Gebonden (31-01-2006) |
Genre: |
Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
|
Beschrijving
This Important Book Reviews The Range Of Steps Needed To Improve The Fat Content Of Foods Whilst Maintaining Sensory Quality.
Details
Titel: |
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Fat Content of Foods |
Mediatype: |
Boek |
Bindwijze: |
Gebonden |
Taal: |
Engels |
Aantal pagina's: |
560 |
Uitgever: |
Elsevier Science |
Publicatiedatum: |
2006-01-31 |
NUR: |
Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: |
228 x 152 x 0 |
Gewicht: |
970
gr
|
ISBN/ISBN13: |
9781855739659 |
Intern nummer: |
23296524 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.