Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Fat Content of Foods

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Fat Content of Foods - ISBN: 9781855739659
Prijs: € 243,75
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (31-01-2006)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

This Important Book Reviews The Range Of Steps Needed To Improve The Fat Content Of Foods Whilst Maintaining Sensory Quality.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving the Fat Content of Foods
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 560
Uitgever: Elsevier Science
Publicatiedatum: 2006-01-31
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 228 x 152 x 0
Gewicht: 970 gr
ISBN/ISBN13: 9781855739659
Intern nummer: 23296524

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.