
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving Seafood Products for the Consumer
Prijs: |
€ 228,10 |
Levertijd: |
12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: |
Boek, Gebonden (09-05-2008) |
Genre: |
Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
|
Beschrijving
Consumer Health And Well-being May Potentially Be Improved By Consumption Of Health Promoting, Safe Seafood Products Of High Eating Quality. This Title Provides A Convenient Review Of Significant Findings In Key Areas Of Seafood Research, With Chapters Written By Experts In The Field.
Details
Titel: |
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Improving Seafood Products for the Consumer |
Mediatype: |
Boek |
Bindwijze: |
Gebonden |
Taal: |
Engels |
Aantal pagina's: |
612 |
Uitgever: |
Elsevier Science |
Plaats van publicatie: |
03 |
Publicatiedatum: |
2008-05-09 |
NUR: |
Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: |
167 x 241 x 39 |
Gewicht: |
1014
gr
|
ISBN/ISBN13: |
9781845690199 |
Intern nummer: |
23308853 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.