Onderwerpen

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Fruit and Vegetable Flavour
Recent Advances and Future Prospects
Prijs: | € 193,75 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (29-02-2008) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Consumer Acceptance Of Food Is Highly Dependent On Flavour. This Important Collection Reviews The Chemical Basis Of Fruit And Vegetable Flavour And Current Methods For Improving The Flavour Of Fruit And Vegetable Products. Future Prospects Are Also Discussed.
Details
Titel: | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Fruit and Vegetable Flavour |
---|---|
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 336 |
Uitgever: | Elsevier Science |
Publicatiedatum: | 2008-02-29 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 234 x 156 x 32 |
Gewicht: | 630 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781845691837 |
Intern nummer: | 23308844 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.