Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Flavour in Food

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Flavour in Food - ISBN: 9781855739604
Prijs: € 212,50
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (08-03-2006)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

The Flavour Of A Food Is One Of Its Most Important Qualities. Edited By Two Leading Authorities In The Field, And With A Distinguished International Team Of Contributors, This Important Collection Summarises The Wealth Of Recent Research On How Flavour Develops In Food And Is Then Perceived By The Consumer.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Flavour in Food
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Elsevier Science
Publicatiedatum: 2006-03-08
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 162 x 237 x 30
Gewicht: 826 gr
ISBN/ISBN13: 9781855739604
Intern nummer: 23296529

Quote

This book summarises the most important developments in flavour research and their implications., Food Trade Review
Flavour in food seeks to distil key developments in flavour science and summarises their implications for the food industry., Food Trade Review

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.