Onderwerpen

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Cereal Grains for the Food and Beverage Industries
Prijs: | € 212,50 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (09-04-2013) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
Cereal Grains For The Food And Beverage Industries Provides A Comprehensive Overview Of All Of The Important Agricultural Species, From Wheat To Crops Such As Quinoa, That Are Gaining Market Share In International Trade.
Details
Titel: | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Cereal Grains for the Food and Beverage Industries |
---|---|
auteur: | Zannini, Emanuele; Arendt, Elke K |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Druk: | 1 |
Aantal pagina's: | 512 |
Uitgever: | Elsevier Science |
Plaats van publicatie: | 03 |
Publicatiedatum: | 2013-04-09 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 234 x 156 x 32 |
Gewicht: | 900 gr |
ISBN/ISBN13: | 9780857094131 |
Intern nummer: | 24045115 |
Biografie (woord)
Dr Emanuele Zannini is a Senior Research Scientist at the School of Food and Nutritional Sciences at University College Cork (UCC), Ireland.
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.