Onderwerpen

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Biofilms in the Food and Beverage Industries
Prijs: | € 231,25 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden (22-09-2009) |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
The Opening Chapters In This Essential Book Consider Fundamental Aspects Such As The Ecology And Characteristics Of Biofilms In Food And Beverage Processing Environments And Methods For Their Detection. Part 2 Then Reviews Biofilm Formation By Different Microorganisms. Part 3 Focuses On The Significant Issues Of Biofilm Prevention And Removal.
Details
Titel: | Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Biofilms in the Food and Beverage Industries |
---|---|
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 600 |
Uitgever: | Elsevier Science |
Publicatiedatum: | 2009-09-22 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 234 x 158 x 31 |
Gewicht: | 1030 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781845694777 |
Intern nummer: | 23308882 |
Quote
A comprehensive and very interesting book. ...likely to be of greatest value to academics and postdoctoral researchers., Microbiology Today
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.