Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Acrylamide and Other Hazardous Compounds in Heat-Treated Foods

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Acrylamide and Other Hazardous Compounds in Heat-Treated Foods - ISBN: 9781845690113
Prijs: € 218,75
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (30-10-2006)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

This Book Presents Research In The Area, Discussing The Mechanisms Of Formation Of Hazardous Compounds During Heat Treatment, The Analysis Of Hazardous Compounds, Methods To Assess The Risks And Novel Methods To Minimise Their Formation In Food Products.

Details

Titel: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Acrylamide and Other Hazardous Compounds in Heat-Treated Foods
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 536
Uitgever: Elsevier Science
Plaats van publicatie: 03
Publicatiedatum: 2006-10-30
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156 x 42
Gewicht: 940 gr
ISBN/ISBN13: 9781845690113
Intern nummer: 23296555

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.