
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Acrylamide and Other Hazardous Compounds in Heat-Treated Foods
Prijs: |
€ 218,75 |
Levertijd: |
12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: |
Boek, Gebonden (30-10-2006) |
Genre: |
Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
|
Beschrijving
This Book Presents Research In The Area, Discussing The Mechanisms Of Formation Of Hazardous Compounds During Heat Treatment, The Analysis Of Hazardous Compounds, Methods To Assess The Risks And Novel Methods To Minimise Their Formation In Food Products.
Details
Titel: |
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, Acrylamide and Other Hazardous Compounds in Heat-Treated Foods |
Mediatype: |
Boek |
Bindwijze: |
Gebonden |
Taal: |
Engels |
Aantal pagina's: |
536 |
Uitgever: |
Elsevier Science |
Plaats van publicatie: |
03 |
Publicatiedatum: |
2006-10-30 |
NUR: |
Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: |
234 x 156 x 42 |
Gewicht: |
940
gr
|
ISBN/ISBN13: |
9781845690113 |
Intern nummer: |
23296555 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.