Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Texture In Food

Semi-solid Foods

Texture In Food - McKenna, Brian (EDT) - ISBN: 9781855736733
Prijs: € 225,00
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Texture In Food op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Understanding And Controlling The Texture Of Semi-solid Foods Such As Yoghurt And Ice Cream Is A Complex Process. With A Distinguished International Team Of Contributors, This Important Collection Summarises Some Of The Most Significant Research In This Area.

Details

Titel: Texture In Food
auteur: McKenna, Brian (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 448
Uitgever: Elsevier Science & Technology
Plaats van publicatie: 03
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156 x 36
Gewicht: 810 gr
ISBN/ISBN13: 9781855736733
Intern nummer: 23296590
Volume: 1

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.