Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Soft Matter Approaches To Structured Foods

Faraday Discussions No 158

Soft Matter Approaches To Structured Foods - Earis, Philip (EDT) - ISBN: 9781849734493
Prijs: € 198,75
Levertijd: 12 tot 15 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

This Faraday Discussion On Soft Matter Approaches To Structured Food Will Introduce And Strengthen The Concept Of The Soft Matter Approach To Food Scientists, And Bring Food Scientists Together With Non-food Experts.

Details

Titel: Soft Matter Approaches To Structured Foods
auteur: Earis, Philip (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 540
Uitgever: Royal Society Of Chemistry
Plaats van publicatie: 03
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 234 x 156
Gewicht: 952 gr
ISBN/ISBN13: 9781849734493
Intern nummer: 21331911

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.