Onderwerpen

Soft Matter Approaches To Structured Foods
Faraday Discussions No 158
Prijs: | € 198,75 |
Levertijd: | 12 tot 15 werkdagen |
Bindwijze: | Boek, Gebonden |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Soft Matter Approaches To Structured Foods op boekenliefde.nl
|
![]() |
Voeg toe aan verlanglijst |
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
Beschrijving
This Faraday Discussion On Soft Matter Approaches To Structured Food Will Introduce And Strengthen The Concept Of The Soft Matter Approach To Food Scientists, And Bring Food Scientists Together With Non-food Experts.
Details
Titel: | Soft Matter Approaches To Structured Foods |
---|---|
auteur: | Earis, Philip (EDT) |
Mediatype: | Boek |
Bindwijze: | Gebonden |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 540 |
Uitgever: | Royal Society Of Chemistry |
Plaats van publicatie: | 03 |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 234 x 156 |
Gewicht: | 952 gr |
ISBN/ISBN13: | 9781849734493 |
Intern nummer: | 21331911 |
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.