Onderwerpen

Safeguarding Food Quality
Prijs: | € 103,15 (onder voorbehoud) |
Beschikbaarheid: | Uitverkocht (U kunt dit boek niet meer bestellen) |
Bindwijze: | Boek |
Genre: | Levensmiddelentechnologie |
Boekenliefde.nl: |
Safeguarding Food Quality op boekenliefde.nl
|
![]() |
Mail naar vriend(in) /collega |
![]() |
Schrijf een recensie |
![]() ![]() |
U kunt dit product niet bestellen
Beschrijving
The Latest Food Safety, Quality Assurance And Detection Techniques Of Deleterious Residues Are Discussed In This Volume. Focusing On Foods Of Animal Origin, The Text Discusses The Monitoring And Controlling Of Safety At Various Stages Along The Chain Of Events In Food Production.
Details
Titel: | Safeguarding Food Quality |
---|---|
auteur: | Sommer, H. (EDT)/ Petersen, B. (EDT)/ Wittke, P. V. (EDT)/ Andersson, R. (CON)/ Bluthgen, A. (CON) |
Mediatype: | Boek |
Taal: | Engels |
Aantal pagina's: | 159 |
Uitgever: | Springer-verlag Berlin And Heidelberg Gmbh & Co. Kg |
Plaats van publicatie: | DE |
NUR: | Levensmiddelentechnologie |
Afmetingen: | 235 x 155 |
Gewicht: | 280 gr |
ISBN/ISBN13: | 9783540563686 |
Intern nummer: | 23522176 |
Inhoudsopgave
Food Quality - Definition and a Holistic View.- Quality Assurance: The Strategy for the Production of Safe Food Products with High Quality.- Dry Chemistry in the Evaluation of Food Quality and Composition.- An Enzymatic Sensor for Measurements in Complex Liquids.- Evaluation of Residues and Contaminants in Food: Difficulties and Significance.- Milk Screening Tests for Controlling Herd Health and for Milk Quality Determination.- Influence of Feed on Residues and Contaminants in Milk.- Determination of Bioactive Peptides in Milk.- New Analytical Methods for the Detection of Veterinary Drugs in Milk.- Assignment of Analysis in a CAQ-concept of the Pork Production Chain.- Prospects for On-line Quality Measurements.- Impurities in Meat - Sources and Influences.
Winkelvoorraad
Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.