Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Quality In The Food Analysis Laboratory

Vooraankondiging
Quality In The Food Analysis Laboratory - Wood, Roger/ Norli, Hilde Skar/ Wallin, Harriet/ Belton, Peter S. (EDT) - ISBN: 9781849734080
Prijs: € 217,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Bindwijze: Boek, Gebonden (30-09-2016)
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

Quality In The Food Analysis Laboratory Describes The Procedures That Food Analysts Must Follow In Order To Ensure That Their Data Is Both Appropriate And Of The Required Quality.

Details

Titel: Quality In The Food Analysis Laboratory
auteur: Wood, Roger/ Norli, Hilde Skar/ Wallin, Harriet/ Belton, Peter S. (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Druk: 1
Aantal pagina's: 300
Uitgever: Royal Society Of Chemistry
Publicatiedatum: 30-09-2016
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 233 x 155 x 0
ISBN/ISBN13: 9781849734080
Intern nummer: 21331868

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.