Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Proteomics In Foods

Principles And Applications

Proteomics In Foods - Toldra, Fidel (EDT)/ Nollet, Leo M. L. (EDT) - ISBN: 9781461456254
Prijs: € 155,90
Levertijd: 4 tot 6 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Proteomics In Foods op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Food Proteomics Is One Of The Most Dynamic And Fast-developing Areas In Food Science. Furthermore, Consumers Are Now Extremely Susceptible To Food Safety Issues, And Proteomics Can Provide Reassurance With Different Safety Aspects, Such As Food Authenticity, Detection Of Animal Species In The Food, And Identification Of Food Allergens.

Details

Titel: Proteomics In Foods
auteur: Toldra, Fidel (EDT)/ Nollet, Leo M. L. (EDT)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Druk: 1
Aantal pagina's: 590
Uitgever: Springer-verlag New York Inc.
Plaats van publicatie: 01
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 160 x 243 x 37
Gewicht: 1032 gr
ISBN/ISBN13: 9781461456254
Intern nummer: 23584855

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.