Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Pasta And Semolina Technology

Pasta And Semolina Technology - ISBN: 9780632053490
Prijs: € 196,25 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet beschikbaar en of geen rechten voor NL
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Levensmiddelentechnologie
Boekenliefde.nl:
Pasta And Semolina Technology op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over The Last Few Years The Technologies Employed In The Production Of Dry Pasta And Semolina Have Changed Dramatically. This Highly Practical Book Examines These Changes And Gives Commercially Relevant Information To The Reader In The Areas Of Durum Wheat, Semolina Production, Pasta Mixing And Extrusion, Shape Design And Quality Assurance.

Details

Titel: Pasta And Semolina Technology
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Engels
Aantal pagina's: 242
Uitgever: John Wiley And Sons Ltd
Plaats van publicatie: 03
NUR: Levensmiddelentechnologie
Afmetingen: 239 x 168 x 20
Gewicht: 588 gr
ISBN/ISBN13: 9780632053490
Intern nummer: 8543671

Inhoudsopgave

0632053496.

Contributors.

Preface.

Chapter 1. Introduction (R.C. Kill).

Chapter 2. Durum Wheat (G. Wiseman).

Chapter 3. Advances in Durum Milling.

Chapter 4. Pasta Mixing and Extrusion (P.R. Dawe).

Chapter 5. Pasta Shape Design (P.R. Dawe).

Chapter 6. Pasta Drying.

Chapter 7. Additional Ingredients (R.C. Kill).

Chapter 8. Quality Assurance in a Dry Pasta Factory (K. Turnbull).

Index.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.